Home » Sport bh Dilbeek

Koop een sport bh in Dilbeek

Iedereen die graag sport, weet hoe belangrijk het is om een goede sport bh te dragen en juist daarom verkopen we alleen de beste bh’s bij Lingerie Krislyne in Dilbeek. Een sport bh moet niet alleen comfortabel zijn, maar mag ook elegant en vrouwelijk zijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben allerlei sport bh’s in onze winkel in Dilbeek.

Vind je nieuwe sport bh in de buurt van Dilbeek

Elke sport bh is uniek, net zoals jouw lichaam. Daarom zoeken we in onze lingerie speciaalzaak in Dilbeek samen naar de sport bh die het best bij jou en je sport past. Zo heeft het merk Prima Donna bijvoorbeeld sport bh’s met beugels en kiest Empreinte eerder voor een model met verstelbare bandjes. Simone Pérèle ontwerpt dan weer sport bh’s met een mesh en kanten afwerking. Het Franse merk staat nu eenmaal bekend om hun sierlijke bh’s en badmode. Er is bij Lingerie Krislyne dus voor ieder wat wils.

Benieuwd naar onze sport bh's?

Breid je collectie bh’s uit

Ben je naast een goede sport bh ook nog op zoek naar een push-up bh of juist een satijnen bh van Lise Charmel en ben je toevallig in de buurt van Dilbeek? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze lingeriewinkel in Dilbeek. Als je vragen hebt, kan je ons altijd contacteren via het nummer 02 466 68 06 of op het e-mailadres info@lingerie-krislyne.be.

Vragen? Stel ze hier: