Home » Sport bh Dilbeek

Koop een sport-bh in Dilbeek

Iedereen die graag sport, weet hoe belangrijk het is om een goede sport-bh te dragen en juist daarom verkopen we alleen de beste bh’s bij Lingerie Krislyne in Dilbeek. Een sport-bh moet niet alleen comfortabel zijn, maar mag ook elegant en vrouwelijk zijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben allerlei sport-bh’s in onze winkel.

Vind je nieuwe sport-bh in onze ruime winkel

Elke sport-bh is uniek, net zoals jouw lichaam. Daarom zoeken we in onze lingeriespeciaalzaak samen naar de sport-bh die het best bij jou en je sport past. Zo heeft het merk Prima Donna bijvoorbeeld sport-bh’s zonder beugels en kiest Empreinte eerder voor een model met voorgevormde cups. Simone Pérèle ontwerpt dan weer sport-bh’s met een mesh en kanten afwerking. Het Franse merk staat nu eenmaal bekend om hun sierlijke bh’s en badmode. Er is bij Lingerie Krislyne dus voor ieder wat wils.

Benieuwd naar onze sport bh's?

Breid je collectie bh’s uit

Ben je naast een goede sport-bh ook nog op zoek naar een push-up-bh of juist een satijnen bh van Lise Charmel en ben je toevallig in de buurt van Dilbeek? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze lingeriewinkel. Onze enthousiaste medewerkers staan steeds klaar om je verder te helpen. Als je vragen hebt, kan je ons uiteraard ook altijd contacteren.

Vragen? Stel ze hier: