Home » Lise Charmel Dilbeek

Lingerie van Lise Charmel in Dilbeek

Lise Charmel is een echt Frans luxemerk dat niet kan ontbreken in onze winkel in Dilbeek. Als je een extra vleugje vrouwelijkheid wilt, kan je een setje van Lise Charmel aandoen. De luxueuze materialen zoals zijde en satijn geven een extra touch aan de lingerie.

De vele kleuren van Lise Charmel

Ben je je nude lingerie beu gezien? Treur dan niet, want met de bh’s en slips van Lise Charmel die je bij Lingerie Krislyne vindt, breng je terug kleur in je lingerielades. Naast enkele effen kleuren, kan je ook kiezen voor fleurige bloemenprints. Onze lingeriespeciaalzaak in Dilbeek biedt daarnaast eveneens Lise Charmel’s badmode aan. Daarbij is er nog de keuze tussen verschillende badpakken, bikini’s en cover-ups om te dragen aan het zwembad.

Benieuwd naar onze Lise Charmel bh's?

Zoektocht naar de juiste maat

De lingerie van Lise Charmel getuigt van echt vakmanschap en we helpen je daarom graag verder in onze winkel om de perfecte set voor jou samen te stellen. De juiste pasmaat vinden, is namelijk van groot belang. Zo zie je er niet alleen geweldig uit, maar voel je je ook nog eens prachtig.

Kom nog meer tegen in onze winkel

Is deze lingerie niets voor jou en zoek je misschien naar speciale lingerie voor borstreconstructies? Of ben je benieuwd naar ons aanbod aan nachtkledij voor heren? Kijk dan zeker verder op onze website of vind de volledige collectie terug in de winkel te Dilbeek. Onze gedreven medewerkers staan steeds klaar voor al je vragen en advies! Je kan ook steeds ons aanbod bekijken op onze webshop.

Vragen? Stel ze hier: