Home » Nachtkledij heren Groot-Bijgaarden

Nachtkledij voor heren in regio Groot-Bijgaarden

Met de nachtkledij voor heren van Lingerie Krislyne nabij Groot-Bijgaarden kan je zeker zijn van een goede nachtrust. In onze winkel in Dilbeek vind je je favoriete merken terug, zoals Woody – Hanro en Mey. En voor tijdens de wintermaanden kan je bij ons terecht voor de warmste kamerjassen en zachte pantoffels om je warm te houden. Onze merken voor mannen zijn Schiesser – Ammann – Gary – Marc’o’Polo – Woody – Hanro – Mey & Beachlife.

Nachtkledij voor heren in onverslijtbare en zachte materialen

Onze lingeriespeciaalzaak verkoopt veel meer dan alleen lingerie of badmode. Daarom vind je bij ons een groot aanbod aan nachtkledij voor heren. Voor wie een kleurrijke pyjama zoekt aan een leuke prijs is het bekende merk Woody misschien wel de juiste keuze. Ze ontwerpen pyjama’s met schattige diertjes voor zowel ouders als kinderen. Woody is een grote favoriet omwille van de onverslijtbare materialen waaruit de pyjama’s worden gemaakt. Een ander bekend merk van nachtkledij voor heren dat wij aanbieden, is Mey – Amman of Schiesser. Deze Duitse topmerken gebruiken superzachte materialen om nieuwe trendy pyjama’s te maken voor onze mannen.

Benieuwd naar onze nachtkledij voor heren?

Vind bij ons de leukste nachtkledij voor het hele gezin

Bij Lingerie Krislyne vind je de leukste pyjama’s voor het hele gezin. Zoek je in onze winkel dus geen nachtkledij voor heren, maar eerder voor vrouwen? Of misschien wil je zelfs een leuk lingeriesetje voor onder je pyjama? Kom dan snel onze collecties van Prima Donna en Marie Jo ontdekken. We zijn ook altijd bereikbaar voor vragen.

Vragen? Stel ze hier: