Home » Marie Jo Dilbeek

Lingerie van Marie Jo in Dilbeek

Als je wat meer kleur zoekt in je lingerie, dan is de collectie van Marie Jo die wij aanbieden in Dilbeek zeker iets voor jou. Het Belgische merk is een van onze top kwaliteitsmerken. Ze focussen voornamelijk op de kleinere cupmaten tussen A en E. 

Bij Lingerie Krislyne vind je alvast de volledige nieuwe collecties van Marie Jo.

De kleurrijke modellen van Marie Jo vind je bij ons

Bij Marie Jo ontwerpen ze niet alleen trendy modellen, maar weten ze perfect welke pasvormen goed staan bij vrouwen. Naast de klassieke modellen van Marie Jo vind je bij ons bijvoorbeeld ook body’s en bralettes. Ook wat betreft de afwerking is de keuze eindeloos. Het merk staat bekend om zijn elegante kant, maar heeft evengoed uitdagende modellen met tijgerprint. In onze winkel vind je daarnaast het volledige kleurpalet dat Marie Jo te bieden heeft.

Benieuwd naar onze Marie Jo bh's?

Kom zeker langs als je op zoek bent naar een maatje meer

In onze lingeriespeciaalzaak bieden wij lingerie aan voor elke cupmaat. Wie dus een maatje meer zoekt, kan bij Lingerie Krislyne de volledige collectie van merken zoals Prima Donna of Empreinte ontdekken. Iedereen heeft immers het recht om zich mooi te voelen. Zoek je toch nog iets anders, zoals accessoires? Ook dat vind je bij ons. Bekijk ons aanbod online of breng snel een bezoekje aan onze ruime winkel!

Onze maten voor dames gaan van 34 tot 64

Vragen? Stel ze hier: