Home » Prima Donna Dilbeek

Lingerie van Prima Donna in Dilbeek

Prima Donna staat al jarenlang bekend om hun kwaliteitsvolle bh’s, waarvan wij de volledige collectie verkopen in Dilbeek. Het merk heeft al meer dan honderd jaar ervaring op de teller staan. Die expertise zie je in al hun producten, variërend van hun bh’s naar badmode en sportkleding, die je terugvindt bij Lingerie Krislyne. Prima Donna specialiseert zich vooral in lingerie voor grotere cupmaten. Ze zetten zich in om vrouwen meer zelfvertrouwen te geven, welke cupmaat je ook hebt.

Bh’s van Prima Donna in alle vormen en maten te verkrijgen

Zoek jij wat meer afwisseling in je lingerie? Dan is een bh met kanten rand of een vrolijke print misschien iets voor jou. Of misschien wil je wel beide. Wij verkopen daarom alle bh’s van Prima Donna in onze lingeriespeciaalzaak. Een greep uit ons aanbod aan bh’s van Prima Donna vind je hieronder:

  • Voorgevormde bh’s
  • Plunge-bh’s
  • Balconnet-bh ‘s
  • Bralettes
  • Strapless bh’s

Benieuwd naar onze Prima Donna bh's?

Vind zoveel meer dan bh’s in onze winkel

Buiten het uitgebreide aanbod aan bh’s verkopen wij ook slips, corrigerend ondergoed, badmode en sportkleding van Prima Donna in onze gezellige winkel in Dilbeek. Net als Prima Donna, hechten wij veel belang aan het vinden van de correcte pasmaat. Wij helpen je daarom graag verder in onze winkel. Je kan ons ook altijd contacteren bij vragen. Op ons kan je rekenen!

Vragen? Stel ze hier: