Home » Borstprothese-bh

De perfecte borstprothese-bh

Laat borstkanker je vrouwelijkheid niet wegnemen en vind bij ons elegante borstprothese-bh’s. Of je nu een deelprothese of volledige prothese hebt, bij Lingerie Krislyne staan we klaar om met jou op zoek te gaan naar passende lingerie om voor, tijdens, en na je borstreconstructie te dragen. Bij een borstprothese-bh is het namelijk van uiterst belangrijk om professioneel advies te krijgen van lingeriespecialistes. Daarvoor ben je in onze winkel in Dilbeek, gespecialiseerd in lingerie voor elk moment in je leven, aan het juiste adres.

Een mooie borstprothese-bh op maat

Lingerie draait allemaal om je mooi voelen en dat geldt ook bij borstprothese-bh’s. Bij ons vind je daarom een breed scala aan lingerie voor na een borstreconstructie. Heb je een voorkeur voor een bh met beugel of zoek je eerder een sport-bh? Is een voorsluiting handiger om te gebruiken of voel je je sexy in volledig kanten borstprothese-bh? De keuze is volledig aan jou.

Comfort boven alles

Naast het esthetische is het ook belangrijk dat de bh comfortabel is. Met de juiste lingerie van onze lingeriespeciaalzaak voorkom je na een borstreconstructie complicaties zoals zwellingen of irritaties op gevoelig littekenweefsel of gewoon zelf gevoelige plekjes ter hoogte van de buste. Elke borstprothese-bh is daarom uitgerust met een hoesje aan de binnenkant waar je de prothese in kan steken. Zo blijft de prothese zeker goed zitten. Heel wat bh’s hebben ook bredere schouderbanden en zijn gemaakt uit extra zachte materialen voor een aangename ervaring en draagcomfort.

Benieuwd naar onze borstprothese bh's?

Kom snel langs voor gratis advies

Bij het kiezen van lingerie na een borstreconstructie is het van groot belang om je te laten adviseren en geen overhaaste beslissingen te nemen. Kom daarom zeker langs in onze winkel in Dilbeek. Daar verkopen we naast borstprothese-bh’s onder andere ook nachtkledij en badkledij, en onze persoonlijke pascabine service die kom er gewoon altijd gratis bij! Bekijk onze collecties alvast online of ontdek alle opties in onze winkel!

Vragen? Stel ze hier: