Home » Push up bh grote maten

Push-up bh voor grote maten

Zoek jij een winkel die een goede push-up bh in grote maten aanbiedt? Dan zit je bij Lingerie Krislyne in Dilbeek op de juiste plaats. Wij bieden niet enkel aangename push-up bh’s aan in grotere maten, maar ook zeer elegante modellen. Want iedereen verdient het om zich goed in zijn vel te voelen. Onze push-up bh’s geven je nu eenmaal een mooie decolleté en zitten ook nog eens heel comfortabel.

Onze merken die een push-up bh in grote maten verkopen

In onze winkel hebben we een assortiment van meer dan 75 merken. Sommige merken, zoals Marie Jo, focussen zich eerder op kleinere cupmaten, van A- tot E-cup. Andere specialiseren zich dan weer in de grotere maten. Eén van onze bekendste merken die push-up bh’s in grote maten verkopen, is Prima Donna. Wil je een print of toch liever wat kant? Dat is allemaal mogelijk. Wij hebben namelijk het volledige aanbod van Prima Donna in onze winkel ter beschikking.

Benieuwd naar onze push-up bh's voor grote maten?

Vind nog meer keuze in onze winkel

Wil je nog meer van onze collectie bekijken? Kom dan zeker eens langs in onze lingerie speciaalzaak in Dilbeek. Daar staan wij ook altijd klaar om met jou de juiste pasmaat te vinden. Als je meer informatie wilt over ons aanbod aan push-up bh’s in grote maten, kan je ons contacteren op het nummer 02 466 68 06 of een e-mail sturen naar info@lingerie-krislyne.be.

Vragen? Stel ze hier: