Home » Lingerie borstamputatie

De perfecte lingerie voor na een borstamputatie

Laat borstkanker je vrouwelijkheid niet wegnemen en vind bij ons elegante lingerie voor na je borstamputatie. Of je nu een deelprothese of volledige prothese hebt, bij Lingerie Krislyne staan we klaar om met jou op zoek te gaan naar een passende borstprothese bh. Lingerie kopen, is nu eenmaal een belangrijke keuze na een borstamputatie. Bij borstprothese beha’s is het namelijk belangrijk om professioneel advies te krijgen. En daarvoor ben je in onze winkel in Dilbeek aan het juiste adres.

Lingerie voor je borstamputatie op maat

Lingerie draait allemaal om je mooi voelen en dat geldt ook bij borstprothese bh’s. Bij ons vind je daarom een breed scala aan lingerie voor na een borstamputatie. Heb je een voorkeur voor een bh met beugel of eerder een sport bh? Is een voorsluiting handiger om te gebruiken of voel je je sexy in een volledige kanten borstprothese bh? De keuze is volledig aan jou.

Benieuwd naar onze borstprothese bh's?

Comfort boven alles

Daarnaast is het belangrijk dat de bh comfortabel is. Met de juiste lingerie van onze lingerie speciaalzaak voorkom je na een borstamputatie complicaties zoals zwellingen of irritaties op gevoelige plekjes of verzachte huid en littekenweefsel. Elke borstprothese bh is daarom uitgerust met een hoesje aan de binnenkant waar je de prothese in kan steken. Zo blijft de prothese zeker goed zitten. Heel wat bh’s hebben ook bredere schouderbanden en zijn gemaakt uit extra zachte materialen voor een aangename ervaring en draagcomfort.

Kom snel langs voor gratis advies

Bij het kiezen van lingerie na een borstoperatie is het van groot belang je te laten adviseren en geen overhaaste beslissingen te nemen. Kom daarom zeker langs in onze winkel in Dilbeek. Daar verkopen we naast borstprothese bh’s onder andere ook badmode voor borstprotheses en zomerkleedjes. Als je meer informatie wenst of met vragen zit, kan je ons contacteren via het nummer 02 466 68 06 of op het e-mailadres info@lingerie-krislyne.be.

Vragen? Stel ze hier: